Bestrating

Moet je een oprit aanleggen, tuin bestraten of een andere vorm van bestrating in Holtenuitvoeren, maar kom je er niet aan toe? Schakel dan de hulp in van klussenbedrijf MADAJO. Wij nemen kleinschalige reparaties en andere kleinere werkzaamheden graag van je over. Zo hoef jij je er niet meer mee bezig te houden en geniet je toch van een topresultaat.

Een goede afronding

Onze werkzaamheden bestaan uit het repareren en afmaken van allerlei tuinbestrating. Het kan gaan om de tegels in je achtertuin, de oprit voor je auto of iets anders. Lukt je oprit bestraten bijvoorbeeld niet helemaal naar wens? Zit je met een beschadiging waarvan je niet weet hoe je deze het beste kunt repareren? In dit soort gevallen en meer kun je rekenen op de expertise en snelle werkwijze van MADAJO. Als klussenbedrijf in de regio zorgen wij ervoor dat jouw werkzaamheden tot een goed einde komen.

Kleine verandering, groot verschil

Hoe kleiner de klus, hoe eerder deze blijft liggen. Het is immers geen doorn in het oog, waardoor het makkelijk is om te denken ‘dat komt wel een keer’. Een kleine verandering maakt echter al snel een groot verschil in jouw woonplezier! Blijf daarom niet zitten met een onafgemaakte bestrating en geef jouw kleine klussen uit handen aan MADAJO. Onze ervaring en goede service zorgen ongetwijfeld voor een prachtig eindresultaat waar jij nog lang van mag genieten.

Interesse of meer weten over ons bestraten? Maak een afspraak of stel je vragen door contact met ons op te nemen! Je bereikt ons via het telefoonnummer 085-8887262. We staan in de regio Holten voor je klaar.