Hekwerkreparatie

Is de schutting in je tuin door een storm, ongeluk of gewoon door slijtage kapot gegaan? Schakel dan MADAJO in voor jouw vakkundige, kleinschalige hekwerkreparatie in Holten en omstreken. De klusjesman zorgt ervoor dat jouw hekwerk er weer als nieuw uitziet en langer meegaat. Zo geniet je langer van goede kwaliteit!

Voorkom hogere kosten

Tuinafscheiding bepaalt voor een groot deel de uitstraling in de tuin en zorgt daarbij voor de nodige privacy. Om die redenen wil je natuurlijk wel dat jouw hekwerken in optimale staat zijn. Een kleine beschadiging, slijtage of groene aanslag zijn immers zaken die toch behoorlijk in het oog kunnen springen. Bovendien groeit zoiets kleins voordat je het doorhebt al uit naar een groter probleem. Door tijdig je schutting te laten repareren, voorkom je hogere kosten in de toekomst. Aarzel dus niet en schakel vandaag nog MADAJO in voor jouw schuttingreparatie.

Van alle markten thuis

Of je nu beschikt over een houten schutting, balustrade, gaashekwerk, spijlenhekwerk of ander soort tuinafscheiding: wij kunnen overal mee uit de voeten. Eventueel kunnen we ook een hekwerk plaatsen. Hekken laten repareren was nog nooit zo laagdrempelig als bij MADAJO! Laat ons jouw schutting repareren en ervaar zelf het verschil wat een kleinschalige hekwerkreparatie al kan maken.

In de gehele regio Holten staan we voor je klaar. Neem contact met ons op voor vragen of een afspraak door te bellen naar 085-8887262.