Meubels monteren

Zit je met je handen in het haar bij het in elkaar zetten van nieuwe meubels? Of weet je van tevoren al dat je hier niet zo handig mee bent en zoek je daarom naar een specialist? Je meubels laten monteren in Holten en omstreken kun je met gerust hart overlaten aan MADAJO. Wij zorgen ervoor dat jouw meubelstukken spoedig voor je klaarstaan.

Hulp bij meubelmontage

Natuurlijk is een eenvoudig tafeltje of krukje monteren doorgaans geen probleem, zeker niet als je beschikt over een handleiding. Maar er is ingewikkeld meubilair waarbij de montage al snel erg lastig is. Denk bijvoorbeeld aan meubelstukken zoals hoekkasten die je moet inbouwen, bedden of tv-meubels met aspecten als soft close-lades. In dat soort gevallen is het vaak een verstandige keuze om je meubels in elkaar te laten zetten door een professional. Zo bespaar je jezelf heel wat tijd, moeite en kopzorgen en geniet je binnen de kortste keren van jouw nieuwe meubilair!

Volledige tevredenheid

Kwaliteit en goede service zijn zaken die bij ons vanzelfsprekend hoog het vaandel staan. We doen er te allen tijde alles aan om te zorgen dat jij binnen zo kort mogelijk tijdsbestek het resultaat dat jij verwacht in handen hebt. Is er iets niet helemaal naar wens? Laat het gerust weten: wij gaan pas weg wanneer jij helemaal tevreden bent!

Meer weten of direct je meubels laten monteren? Bel naar 085-8887262 om een afspraak te maken en je vragen te stellen. De meubelmontage van MADAJO is mogelijk in de regio Holten.